29 Ocak 2008 Salı

English Fast Dictionary 1.02

396.000 kelime ve deyim içeren kullanımı kolay çok başarılı bir Türkçe İngilizce sözlük. Sözlük 396 bin İngilizce Türkçe kelime ve deyimi çevirir, kelime ezberletir, pro çeviri programı gibi toplu kelime çevirebilir. Program bazı benzer alternatifleri gibi web banner, spy ve buna benzer zararlı casus yazılımlar içermemektedir, tamamen ücretsiz olarak dağıtılır, English Fast dershanelerinin bilgisayar kullanıcılarına hediyesidir. Bu yeni versiyonda yükleyenlere zorluk çıkardığı fark edilen kurulum serial numarası kaldırılmıştır. Yardım bölümü yeniden hazırlanmış ve çok kullanışlı bir hale getirilmiştir, sözlük ile ilgili her bölüm için detaylı görsel ayrıntılı bilgi eklenmiştir. Register ve about bölümleri yeniden hazırlanmıştır. Bu yeni versiyonu bilgisayar kullanıcılarının daha çok beğeneceğini düşünmekteyiz.
Boyut: 2,93 MB
http://rapidshare.com/files/87551659/English_Fast_Dictionary_1_1_.02.zip

Sothink Web Video Downloader 3.6 + Serial


İzlediğiniz videoları indirmek için süper bir araç. Youtube, Metacafe, PiknikTube, İzlesene gibi bir çok video sitesinden videoları indirebilirsiniz. Serial mevcuttur.
Boyut: 2,41 MB
http://rapidshare.com/files/87549632/Sothink_Web_Video_Downloader_3_1_.6.zip

Google Earth Professional 4.0.2737 + Crack + Patch


Aydaki uydulardan kendi evinizi görmeye ne dersiniz? Evet, inanılmaz olduğu kadar da gerçek bir durumla karşı karşıyayız. Google, aslında çoğumuzun hayal ettiğimiz, ama olmaz dediğimiz işi yapmış. Eskiden sadece filmlerde gördüğümüz ve şaşırdığımız işleri artık kendi kişisel bilgisayarımızla da yapabileceğiz. Belirlediğimiz bir ülkedeki tüm il, ilçe, köy, kasaba, akarsular, binalar, alışveriş merkezleri, konaklama merkezleri gibi aklımıza gelebilecek herşeyi gösteriyor bize Google. Google Earth'ın ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi, 3 boyutlu bir dünya üzerinde istediğiniz noktalara giderek, yaklaştıkça yaklaşabiliyorsunuz. Gayet net ve tatmin edici görüntüleriyle Google Earth beş yıldızlık bir uygulama. Gözünüzü dünyadan ayırmayın diyor ve bu programı şiddetle tavsiye ediyoruz. Crack ve patch mevcuttur.
Boyut: 19,5 MB
http://rapidshare.com/files/87545983/Google_Earth_Professional_4_1_.0.2737.zip

28 Ocak 2008 Pazartesi

Türkçe Font

Rar dosyasının içerisindeki fontları "C:\WINDOWS\Fonts" dizinine kopyalayın. Fontların hepsi Türkçe'dir, İıŞşĞğ gibi harflerde sorun yapmaz.
http://rapidshare.com/files/87253537/turkce_fontlar.rar

Ease Audio Converter 4.70 + Keygen














Bu program ile müzik dosyalarınızı MP3 biçiminden WAV biçimine, WAV biçiminden de MP3 biçimine dönüştürebilirsiniz. Dönüşüm yaparken, ses orijinalliğini bozmadan düzgün bir şekilde dönüşüm yapar. CD'ye yazılmaya hazır WAV biçimindeki dosyaları MP3, MP2, MP1 ve MPG uzantılarını CD niteliğinde yazabilir. Keygen mevcuttur.
Boyut: 2,52 MB

http://rapidshare.com/files/87251813/Ease_Audio_Converter_4_1_.70.zip

27 Ocak 2008 Pazar

Islamic Wallpapers (21 Adet)

21 adet islami masaüstü resmi.
Boyut: 5,24 MB
http://rapidshare.com/files/56921021/Islamic_Wallpapers__21_Adet_.zip

Eski İstanbul Resimleri (30 Adet)


30 adet masaüstü resmi.
Boyut: 2,22 MB

Agama Web Buttons 2.65 + Patch


Bu yazılım ile web sayfalarınız için profesyonel kalitede 2 veya 3 boyutlu, cam, metalik, plastik ve XP stilinde, animasyonlu veya animasyonsuz, rengarenk ve çeşitli butonlar yapabilirsiniz. İndireceğiniz kurulum dosyasının içinde beraber kurulan 70 paket halinde toplam 700 buton şablonu mevcuttur. Oluşturduğunuz butonları GIF, PNG, JPG, BMP türlerinde bilgisayarınıza kaydedebilir, animasyonlu butonlara çeşitli html ve javascript kodları ve efektleri ekleyerek web sitelerinize menü bile yapabilirsiniz. Patch mevcuttur
Boyut: 5,58 MB

26 Ocak 2008 Cumartesi

Apex MOV Converter 5.73 + Keygen

Apex RM RMVB Converter, AVI, DivX, WMV, ASF, MOV, MPEG görüntüleri RM, RMVB'ye dönüştüren profesyonel bir yazılımdır. Yazılım, bahse konu görüntü biçimlerini sadece RM/RMVB'ye dönüştürüyor gibi görünsede, aslında görüntü biçimlerinin uzantıları bakımından hiçte sanıldığı gibi sınırlı değildir. Temel dönüştürme kaynağında bulunan biçimlere, birçok görüntü biçimi uzantısı eklenmiş ve günümüzde ihtiyaç duyulan tüm uzantıları bünyesinde toplamıştır. Keygen mevcuttur.
Boyut: 7,72 MB
http://rapidshare.com/files/42021109/Apex_MOV_Converter_5.73.zip

Absolute MP3 Splitter & Converter 2.6.4 + Keygen

Absolute MP3 Splitter ile Mp3 formatındaki ses dosyalarınızı parçalara bölerek küçük ses dosyaları haline getirebilirsiniz. Program aynı zamanda bu formatlar arası farklı kaydetme desteğide sunmakta. Keygen mevcuttur.
Boyut: 2,31 MB
http://rapidshare.com/files/42766054/Absolute_MP3_Splitter___Converter_2.6.4.zip

Babylon Pro 6.0.0 R29 + Patch

Çok güzel kelime çeviri programı. İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, Japonca, Çince ve daha birkaç dilden daha Türkçe'ye kelime kelime çeviri yapabilir, anlamını öğrenebilirsiniz. Bu programı yükledikten sonra üreticinin web sitesine gittiğinizde istediğiniz sözlük programlarını yüklemeniz gerekiyor. Programın tercüme sesi seçenekleri de bulunmakta. Tercümeyi kadın sesinden veya erkek sesinden dinleyebilirsiniz. İndirdiğiniz kurulum paketini kurduğunuz anda eklenti programda aktif olacak ve o andan itibaren yapmış olduğunuz tercümeler kurduğunuz eklentiye göre seslendirilicektir. Patch mevcutur.
Boyut: 10 MB
http://rapidshare.com/files/39606873/Babylon_Pro_6.0.0_R29.zip

Total Video Converter 3.10 + Serial

Total Video Converter üstün özellikli bir video ve ses dönüştürme programıdır. Program en popüler dosya biçimlerini desteklemektedir. Güçlü dönüştürme özelliği ile işlemlerinizi hızlıca yapabilirsiniz. İçerisindeki oynatıcı ile yaptığınız dönüştürmeleri kontrol edebilirsiniz. Her çeşit video dosyasını mobil video veya ses dosyalarına (MP4, 3GP, XviD, DivX, MPEG4, AVI, AMR) çevirebilir. 3GP, MP4, PSP, iPod, SWF, FLV, DVD, VCD, AVI, XviD, DivX ve MPEG4 biçimli video dosyalarını birbirine çevirebilir. MPEG biçimli video dosyalarını DVD, SVCD, VCD biçimli video dosyalarına dönüştürebilir ve daha birçok dönüştürme işlemi yapabilirsiniz. Serial mevcuttur.
Boyut: 5,10 MB
http://rapidshare.com/files/21205336/total_video_converter.zip

YouTube to iPod Converter 2.6.1.1


YouTube sitesindeki beğendiğiniz videoların sadece adresini kopyalayın ve programa yapıştırın. Program sizin için videoyu indirip; ipod, psp ya da cep telefonlarında seyredebileceğiniz formata çevirsin. Teknik olarak ifade etmek gerekirse *.flv uzantılı YouTube videosunu *.mp4 formatına bu program ile çevirebilirsiniz.
Boyut: 3,97 MB

Adobe Fireworks CS3 Keygen

Adobe Fireworks CS3 programına ait serial kodları üretir.
Boyut: 50,1 KB
http://rapidshare.com/files/45822481/Adobe_Fireworks_CS3_Keygen.zip

Microsoft Visual Basic Studio 6 Keygen

Microsoft Visual Basic Studio 6 programına ait serial kodları üretir.
Boyut: 86,8 KB

http://rapidshare.com/files/45743491/Microsoft_Visual_Basic_Studio_6_Keygen.zip

172 Adet Windows XP Duvar Kağıdı

http://rapidshare.com/files/44659055/172_Adet_Windows_XP_Duvar_Ka__d_.zip

500 Flash Banner

Web siteniz için düzeneyip kullanabileceğiniz 500 adet flash banner.
http://rapidshare.com/files/40715233/500_Flash_Banner.zip

Türkçe Font Arşivi (100'lerce)

Türkçe Font Arşivi (100'lerce)

Rar dosyasının içerisindeki fontları "C:\WINDOWS\Fonts" dizinine kopyalayın. Fontların hepsi Türkçe'dir, İıŞşĞğ gibi harflerde sorun yapmaz.

Boyut: 10 MB
http://rapidshare.com/files/9679939/turkce_fontlar.rar

22 Ocak 2008 Salı

Panda Antivirus 2008 + Serial



Yeni Panda Antivirus 2008 ile bilgisayarınızı korumak artık çok kolay. Sadece yükleyin ve gerisini Panda Antivirus'e bırakın. Güvenli bir şekilde chat yapın, internette dolaşın, resim veya müziklerinizi internet ortamında arkadaşlarınız ile paylaşın. PC güvenliğiniz ile ilgili hiç bir şeyi dert etmenize artık gerek yok. Serial mevcuttur.Özellikler:- AntiSpyware özelliği- AntiPhishing özelliği- AntiRootkit özelliği

Boyut: 39,9 MB

http://rapidshare.com/files/81909233/Panda_Antivirus_2008.zip

Antenna Web Design Studio 2.7 + Keygen


Antenna programı, hiçbir HTML kodu bilmeden prefosyonel web sayfaları oluşturmak için hazırlanmış bir program. Hoş görsel tasarım ve sürükle bırak tarzı yapısıyla kolay kullanım imkanı vermesinin yanı sıra, güçlü özellikler içeren başarılı sayfalar oluşturma, güçlü kalitede rollover butonlar oluşturma, degredeli butonlar hazırlama, transparan katmanlı sayfalar hazırlama ve Stil editörü ile gölge, blur, dalga gibi efektleri, geniş içerikli değişiklikleri ve uygulamaları istediğiniz zaman yapabilirsiniz. Site güncellemeleri için yayımlama hizmetini sağlayan bir FTP özelliği de barındıran program, unicode ve birçok dili kapsama desteği ile uluslararası farklı dillerde hazırlanan sayfalarda da kolaylık sağlamış oluyor. Keygen mevcuttur.
Boyut: 4,85 MB
http://rapidshare.com/files/39845129/Antenna_Web_Design_Studio_2.7.zip

Zoom Player Professional 5.02 + Patch


Multimedya oynatıcılarının en profesyonellerinden olan Zoom Player ile tüm video biçimlerinizi ve DVD'lerinizi tek bir arabirim üzerinden izleyebilirsiniz.Araç tümüyle yeniden yapılandırılabilir olmasının yanısıra, en gelişmiş oynatma özelliklerini de beraberinde getiriyor. DirectX 9 yetenekleri ile göz dolduran bu yazılım, tam ekran kipinde çalışırken bile özel menü üzerinden tüm ayarlara erişebilme imkanı sağlıyor. Patch mevcuttur.
Boyut: 2,92 MB

Folder Marker 3.0 + Patch


Folder Marker, Windows’taki klasörlerinizi renklendirmeye yarayan oldukça kullanışlı bir program. Bu program ile, Windows’un kendi klasör renginden bıktıysanız, klasörleri başka renklere çevirebilirsiniz.Programın kullanımıysa çok kolay. Programı açtıktan sonra, üst taraftaki "Folder" kısmından rengini değiştirmek istediğiniz klasörü seçip, istediğiniz rengi verebilirsiniz.Aynı zamanda bu programla, teker teker dosyaların rengini değiştirmek zorunda değilsiniz. Eğer klasörlerinizin rengini topluca değiştirmek isterseniz, "Multiple Folders" seçeneğini seçerek, klasörlerinizi topluca değiştirebilirsiniz. Bunun dışında klasörlere, programın dahilinde olan hazır simgeleri atayabilirsiniz.Ayrıca bu programla kendi hazırladığınız simgeleri veya halihazırda bulunan simgeleri, klasörlerinize atayabilirsiniz.Folder Marker ile ICO, ICL, EXE, DLL, CPL veya BMP dosyalarından bir klasöre simge atayabilirsiniz.Program, klasörleri öncelik, çalışmanın tamamlanma seviyesi ve klasörlerdeki çalışma dosyaları gibi çeşitli dosyalardaki bilgi formuna göre işaretleyebilir. Patch mevcuttur.
Boyut: 5,16 MB

WinMount 2.2.0 + Patch


WinMount, bir sanal sürücü oluşturma yazılımıdır. Sınıfındaki diğer programlardan farklı olarak ZIP ve RAR dosyalarını başka bir programa ihtiyaç olmadan sanal sürücüye monte eder. Patch mevcuttur.Desteklenen diğer formatlar:# ISO# CUE/BIN# MDS/MDF (Media Descriptor dosyası)# ISZ (Sıkıştırılmış ISO imajı)# NRG (Nero)# CCD (CloneCD)# BWT (Blindwrite)# CDI (Discjuggler)# PDI (Instant CD/DVD)# B5T (BlindWrite 5)
Boyut: 2,61 MB

BurnerSoft Easy DVD Shrink 3.0.24 + Crack


DVD Shrink, DVD filmlerinizi sabit diskinize kopyalamak için kullanabileceğiniz faydalı bir araç. DVD'de yer alan film datasını DVD'ye veri kaydedebilen bütün yazılımların (Nero Burning Rom ya da DVD-R sürücünüzle birlikte gelen diğer tüm DVD-R yazılımları) algılayacağı bir formatta sabit diskinize yedekliyor. Daha sonra sabit diskinizdeki bu dosyayı kolayca DVD-R disklere yazabiliyorsunuz. Crack mevcuttur.

BlogJet 2.0.0.10 + Crack


Blog kullanıcıları için büyük bir nimet olan bu program ile blogunuza girmeden bilgisayarınızdan istediğiniz yazıyı, resmi hatta ses dosyalarınızı bile blogunuza gönderebilirsiziniz. Crack mevcuttur.

Amadis FLV to DVD Creator 1.1.5 + Keygen


http://rapidshare.com/files/85304808/Amadis_FLV_to_DVD_Creator_1.1.5.zip

19 Ocak 2008 Cumartesi

EastWest Ethno World 3


DOWNLOAD LINKs http://rapidshare.com/files/71032573/Ethno_World.part01.rar http://rapidshare.com/files/71033151/Ethno_World.part02.rar
Rar Pass: www.redmole.org
Kurulumu izlemek için:

emule xtreme

-> Download here <-

Get the Latest antiLeech.dll
- current DLP version 31 (08.09.2007) -
antiLeech.dll

BearShare Pro 5.2.5.3 full

http://rapidshare.com/files/14248155/bspro.exe

18 Ocak 2008 Cuma

Messenger Discovery Live 1.3

Türkçeye çevirmiş üreticinin açıklaması
Kişi Yöneticisi ve Çevrimiçi Kişi Bilgisi
Kişi yöneticisi ve çevrimiçi kişi bilgisi size bu bilgileri verir:
Kişilerinizden birisi sizi sildiyse yanına işaret koyar
Birisini engellediğinizi/sildiğinizi gösterir
Kişilerinizin şimdiye kadar çevrimiçi olup olmadıklarını gösterir
Kişilerinizin görüntü adlarını ve kişisel mesajlarını listeler
Kişilerinizin hangi MSN Messenger sürümünü kullandığını gösterir
Kişilerinize ne kadar mesaj gönderdiğinizi, onlardan ne kadar mesaj aldığınızı ve mesaj gönderme/alma oranı istatistiklerini gösterir
Kişilerinizin MessengerDiscovery kullanıp kullanmadıklarını gösterir
UyarılarAşağıdaki kişi olayları olduğunda uyarılar alabilirsiniz:
Kişilerinizden birisi çevrimdışı olduğunda
Kişilerinizden birisi sizi listesinden sildiğinde
Kişilerinizden birisi konuşma pencerenizi kapattığında
Kişilerinizden birisi size konuşma penceresi açtığında
Birisi sizi kişi listesine eklediğinde
Anlık İleti Koruması/Engellemesi
MessengerDiscovery aşağıdaki zengin içerikleri sizin göndermenize olanak tanırken kişilerinizin size göndermelerini engelleyebilir:
Titreşimler
Kişisel İfadeler
Göz KırpmalarıAynı zamanda sizi anlık ileti flood`larından ve (kişilerinizden birisi bir mesajı ikiden fazla göndermeyi denediğinde) kötü söz içeren mesajlardan koruyabilir.
Gelişmiş Anlık İleti Seçenekleri
Oto. cevap - spesifik mesajlara oto. yanıt mesajları belirleyin
Oto yanıt - alınan herhangi bir mesaja anlık yanıt mesajı oluşturun
`ileti yazıyor.` mesajınızı kaldırın
Konuşma penceresinde görüntü adınızdan farklı bir ad ile konuşma yapın
Kişilerinizi taklit edin!
Mesajlarınızı sağa yaslayın
Yeni ileti geldiğinde görev çubuğunda parlama olmasını kapatın!
Durumunuz `Dışarıda`´yken mesajların sıralanmasını sağlayın ve geri döndüğünüzde alın
Konuşma penceresinde kişi mesajlarını parlatın
Diğer Özellikler
Messenger´a gelen ve giden paketleri görmek için: Messenger Debug
Webcam kare yakalama
Panodaki resmi kolayca gönderebilme
Görüntü resmi hırsızı/arşivi
MSN Messenger otomatik güncelleştirmelerini kapatabilme
System tray`e göndermek yerine MSN Messenger`ı tamamen kapatabilmek (X tuşuna basınca)
Messenger seçeneklerinde Gelişmiş Nickname menüsü
Meşgul/Dışarıda/Çevrimiçi/Çevrimdışı Göster durumları için kısayol tuşları
Oturum açtıktan sonra belirlediğiniz süre içinde durumunuzu `çevrimiçi`´ne dönüştürebilme
Oturumunuz kapandığında tekrar otomatik olarak oturum açmayı denem
Taşınabilir bir aygıtta ya da MSN web Messenger kullanıyor göstererek oturum açabilme
Webcam´iniz varmış gibi webcam sembolü gösterebilme
Durumunuzun `Dışarıda`´ya geçmesini önleme
Tamamen kişiselleştirilebilir popuplar
Alınan dosyalarım düzenleyicisi
Sunucu hataları arşivleyicisi
"Ne Dinliyorum?" özelliğine WinAmp desteği
Görüntü Adı geçmişi; önceki görüntü adlarını kaydetme, onlara tekrar dönme
Hareketli Görüntü Adı Özelliği
Kolay interaktif aracı kullanımı ve Messenger´ınıza chat botları ekleme
Kişilerinizle çevrimdışı görünürken konuşabilme (görünmezlik modu)



Programı yükle

Windows XP Service Pack 3 İngilizce

Windows XP işletim sistemi için gerekli olan yamaların Microsoft tarafından toplu bir paket haline getirilip yayınlandığı Service Pack 3 Beta sürümüdür. Birçok yeni güncellemenin bulunduğu bu pakette 1073 tane yama bulunmaktadır. Güncelleme dosyaları içinde güvenlik açıkları için 114 yama, performans ve bakım yamaları, yeni ve eski sürücü yamaları, BSOD düzeltmelerini de içermektedir.Önemli NoT:* Microsoft tarafından çıkartılan bu güncelleme paketleri bir öncekini içerdiği için SP1 ya da SP2 kurmanıza gerek yoktur.* Sisteminize kurmadan önce yedeğini almayı unutmayınız.* Service Pack kurulumu için işletim sisteminizin orjinallik doğrulaması gerekmektedir. Kuruluma geçmeden önce işletim sisteminizin orjinalliği doğrulanacaktır. burayı tıklayınız.

Ares Regular Edition

Lütfen Alttaki Uyarı bölümünü okuyunuz)Son dönemlerde hızla büyüyerek popüler dosya paylaşım programlarının arasına katılan Ares, mp3, video, program, döküman vs. aramanızı ve bunları bilgisayarınıza indirmenizi sağlıyor. Türkçe dil desteği ile birlikte gelen program dosya indirme hızında bir hayli başarılı olmasıyla beraber chat, çoklu arama, ses/video oynatıcısı, dosya kütüphanesi ve transfer gibi özellikleri de bulunuyor. Bu sürümün, sitemizde bulunan Lite sürümünden en önemli farkı dahili bir web tarayıcısının ve oynatma listesi destekli bir video/müzik oynatıcısının bulunmasıdır.Programı Türkçe olarak kullanmak için kurduktan sonra çalıştırın ve Control Panel > General bölümündeki dil seçenekleri arasından "Turkish"i seçin. Windows 98 ve Me kullanıcılarının programın lite sürümünü kullanması önerilir. Bu sürüme de alttaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.Ares Lite 1.8.1UYARI: "Programı innDir"e bastıktan sonra programı innDirebileceğiniz sunucuların listesi çıkacaktır. Bir sunucu seçip sağ taraftaki "Download" kolonundaki simgeye tıkladığınızda programı innDirebilirsiniz.UYARI : Bu program ile yasadışı olmayan HER TÜRLÜ dosyayı sorunsuzca innDirebilirsiniz. Ancak unutmamalısınız ki paylaşım programları ile alınacak yasadışı içeriklerden doğan sorumluluk, virüslü bir dosya innDirimi sonunda karşılaşabileceğiniz hasar veya istenmeyen bir içerikle karşılaşılması sonucu doğabilecek her türlü sorun kesinlikle son kullanıcıya aittir. Bizler, innDir.com olarak paylaşım programlarını sadece yasal dosyalar ile çalışılması koşulu ile üreticinin kendi yasal sitesinin linkleri ile yayınlıyoruz. Yasal olmayan içerik konusunda her türlü zarar ve karşılaşılabilecek sıkıntının paylaşım yapan kullanıcı ve sunucularından kaynaklandığını ve olası bir yasal yürütmede, paylaşıma katılan kişi ve şahısların sorumlu olduklarını unutmayınız.

Program Adı :
Ares Regular Edition
Eklenme Tarihi :
02/06/2006
Sürüm :
1.9.1
Lisans :
Freeware
Boyut :
1.46
Dil :
Türkçe
Platform :
Windows (Tümü)
İndirilme :

48178
Üretici Firma :
burayı tıklayınız.

Need For Speed Underground 2

Ekleyen :
XoneX
Program Adı :
Need For Speed Underground 2
Eklenme Tarihi :
28/05/2006
Sürüm :
2
Lisans :
Demo
Boyut :
345
Dil :
İngilizce
Platform :
Windows (Tümü)
İndirilme :

95530
Üretici Firma :
EA GAMES
burayı tıklayınız.

1 Ocak 2008 Salı

Mcse Görsel Eğitim Cdsi

Total Size : 104.89 MB İçerik 1. Active Directory 2. DNS server ve Ayarları 3. DHCP server Kurulum ve Ayar 4. DHCP ve Active Directory Kullanici Ayarlari 5. Active Directory ve DHCP kullanici Analiz 6. Uzaktan Erisim ve VPN Kurulum 7. Uzaktan Erisim ve VPN Ayar 8. Email Server Kurulum ve Ayarlar 9. Terminal Server Kurulum 10. Terminal Server Ayarları 11. Mail Server Client Ayar ve Test 12. Windows 2003 Serverda User Incelemesi 13. File Server Kurulum ve ShadowCopy 14. Mail Server Ayarlar 15. Wins Server Kurulum 16. Dns Server ve Ayarlar 17. Media Server 1 18. Media Server 2 19. Media Server 3 20. Active_Directory_Ayar_TR

http://rapidshare.com/files/37702154/mcse_szb.part1.rar
http://rapidshare.com/files/37702186/mcse_szb.part2.rar