30 Mart 2008 Pazar

Chess Mazes 1.1


Bilgisayarınız başında zevkli dakikalar geçirebileceğiniz, değişik mini bir satranç oyunu.
Size verilen süre içerisinde birtakım bulmacalar çözecek, başardıkça tur atlayacak ve bu şekilde satranç oyununda profesyonellik kazanmaya başlayacaksınız. Ayrıca hiç satranç bilmeyen oyun severler dahi bu oyun sayesinde satranç öğrenmeye başlayacak ve kısa zamanda ilerleme fırsatı bulacaklar.
Kullanımı son derece kolay olmakla birlikte, kısa zaman içerisinde pratiklik kazanabilecek ve oyundaki hızınızı da artırabileceksiniz. Oyunda size 23 değişik hareket şansı ve 6 level hakkı verilmiştir.
Minimum Sistem Gereksinimleri:
Windows 95/98/2000/ME/XP
Video grafik kartı
Mouse ve Klavye

Dosya Boyutu:
263,00 KB

RemoveIT Pro Enterprise 4.35



RemoveIT Pro, bilgisayarınız için derin bir tarama yaparak, sisteminize bulaşmış zararlı yazılım, virüs, truva atı vb. zararlıları siler. İster karantinaya alın, isterseniz temizleyin. Zararlı yazılımların verdiği hasarı giderebilmektedir. Sisteminizi en güvenli hale getirmek için özenle çalışır.
Virüs, Truva atı (trojan), Casus yazılım (spyware), Kötü niyetli yazılım (malware), İnternet solucanları (worm), Reklam amaçlı yazılım (adware) gibi zararlı şeyleri tanır. Tam koruma sağlar.
RemoveIT Pro, gerçek zamanlı koruma programıdır. Yazılım sahip olduğu veritabanı ile çalışır. Ve tarama ile temizliği bu tabana göre yapar. Yeni sürüm ile birlikte virüs veritabanı en son halini alarak geliştirildi. Yazılım başlangıç dosyası, işlem yöneticisi ve hizmet yöneticisi gibi 3 aracı kullanır
DENEME SÜRÜMÜDÜR...
http://rapidshare.com/files/103554695/removeitpro_trial.rar

Winamp 5.53 Full




Dünyanın en çok tercih edilen medya oynatıcısı Winamp`ın son sürümü karşınızda ... Winamp 5.5 sürümü ile yeni bir görünüm ve alıştığımızdan farklı bir tarz ile ortaya çıktı. Programa eklenen ve ileride çok kullanılıcağı düşünülen özellikler (Dashborad, Remote vb.) beta olarak yazılımda kullanıcılara sunulurken, daha az tıklanabilen alan ile bütün bir arayüz oluşturulmuş bulunuyor.
Şimdi ise 5.52 sürümü ile güvenlik açıklarının ele alınarak daha çok sağlamlaştırılan programda yeniden dizayn edilmiş "Bento" skin'i eklenmiş. iPod ve benzeri taşınabilir müzik aygıtlarına sağlanan destek arttırılmış ve cihazların senkronizasyonu geliştirilmiş durumda.Yeni sürümde; ses olanaklarını daha iyi kullanabilmek ve müziklerinizi dinlerken istediğiniz tadı tam olarak yakalayabilmek için duyusal olarak MP3 Surround desteği programda mevcut. Ayrıca grafiksel olarakta müzik zevkinizi tatmin edebileceği düşünülen Album Art (Albüm Resmi) özelliğide artık Winamp'ta karışımıza çıkıyor.
Genel Özellikler :
Basit kontroller: Çal, duraklat, durdur, sonraki şarkı, önceki şarkı, yeni şarkı seç
Analizer ve osiloskop yapı
Şarkı bilgisi: Yazar, başlık, bit hızı, örnek şarkı oranı, zaman vb.
Ek kontroller: Pozisyon kaydırıcı, denge, ses, ekolayzır, şarkı listesi, karışık çalma ve tekrar çalma
Fark edilmeyen "pencere gölgesi" modunda çalışma
Sürükle-bırak şeklinde şarkı listesi düzenleme
Yeni şarkı listesi oluşturma veya eskisini yükleme
ID3 editörü ile şarkı bilgilerini düzenleme
Başlığa göre veya dosya adına göre sıralama ya da karışık çalma
Şarkı listesi çalan şarkının süresini ve tüm listenin süresini gösterme
Winamp Remote beta: Müziğinizi istediğiniz yere taşıyabilmenizi sağlar
Winamp Dashboard beta: Günlük haberlerle, medya kitaplığınızı yeniler
Kısaca Winamp;
Şarkı listesi ana pencere olmadan da çalışabilir ve küçük kontrolleri, süreyi gösterir.
Yeni ekolayzır ve amplifikatör ayarları oluşturabilir ve kaydedebilir ya da önceki ayarları yükleyebilir.
Şarkıya özel ekolayzır ve amplifikatör ayarları oluşturabilir.
Dakika bilgisi gösterebilir.
Özelleştirilmek için arayüzleri ve uyumlu ekleri destekler.
Arayüz dizinindeki .zip dosyalarında olduğu gibi .wsz dosyalarını da destekler.
Şarkı listelerini favorilere eklemenize olanak sağlar.Editör Notları:Winamp 2 serisinin görünüşünü özleyenler için, program "classic" arayüzle beraber geliyor. İsterseniz bu görünüme geçebilirsiniz.Programın Türkçe dil paketi yeni sürüm için şu an mevcut değil. Çıktığı zaman sizlere burdan sunucağız.
Winamp`ın bu sürümü ile bir çok yenilikler getirlilmiş ve harika bir hal almış. Winamp ücretsiz bir yazılım olmasına rağmen 20$ ödeyerek Pro sürümüne yükseltebilirsiniz.

Yükleme:
710,366 [Bu hafta: 1,187]
Yapımcı:
Nullsoft
Eklenme Tarihi:
29.03.2008 [
Dramacydal ]
Dosya Boyutu:
8,57 MB
http://rapidshare.com/files/103544355/winamp553_full_emusic-7plus_en-us.rar

Magic Ball 3.0

Dosya Boyutu: 19,40 MB
Dil: İngilizce
Lisans: Deneme Sürümü
http://rapidshare.com/files/103536596/MagicBall3_1660.rar

29 Mart 2008 Cumartesi

Any DVD Converter for iPod 3.58


Any DVD Converter for iPod yazılımı İPod'unuzda görmek istediğiniz Dvd formatındaki videolarını dönüştürmemizi kolaylaştıran bir programdır. Programla Tv den kaydettiğiniz herhangi bir show programını veya aile olarak yaptığınız bir etkinliği Dvd formatından İPod formatına dönüştürebilir gittiğiniz heryerde aynı anları tekrar yaşayabilirsiniz.
Programın Özellikleri ;
Kolay bir kullanıma sahiptir. Dvd videosunu seçip convert butonunu tıklamanız yeterli.
Videoları hızlı ve kalitelerinde bir düşüklük yapmadan çevirir.
Dvd formatındaki videolarınızı MP4 formatına dönüştürebilirsiniz.

3 Mart 2008 Pazartesi

Sopcast 2.0.4


Ücretli radyo ve tv yayınlarının internet ortamına aktarılmasını sağlayan ve tüm dünya'da ki kişilerle bu aktarımları ücretsiz paylaşabilmenize olanak sağlayan pratik bir uygulama.
P2P mantığı ile çalışan bu program ile, Lig tv ve benzeri ücretli yayınları izleme hakkına sahip kişilerin bu yayını Sopcast ortamına aktarmış olmasıyla diğer kullanıcılarda bu yayınları program üzerinden ücretsiz olarak takip edebiliyor.
Kurulum ve kullanımı ise son derece kolay'dır. Tek yapmanız gereken programı sitemizden indirip normal bir şekilde kurmak ve kurduktan sonra giriş (login) yapmak.
Genelde ücretli maç yayınlarını ücretsiz olarak takip edebilmek için kullanılan program ile yurtdışındaki birbirinden kaliteli birçok yayını da rahatlıkla izleyebilir ve görüntü kalitesinden taviz vermeden tv yayınlarını bilgisayarınızdan takip edebilme hakkına sahip olursunuz.