29 Ekim 2008 Çarşamba

Counter-Strike 2D 0.1.0.9

Az mı zamanınız geçti de_dust'larda, de_aztec'lerde, cs_assault'larda? Güzel günlerdi tabi bunların hepsi. Şimdi Counter-Strike macerasında yeni bir boyut geliyor hayatınıza. Tabi 1 boyut eksilmiş olsada yeni bir tad veriyor CS dünyasına bu şirin oyun.

Counter-Strike 2D ilginç bir çekiciliğe sahip olan ücretsiz bir oyun. Sadece izometrik kamera ile oynanan aynı zamanda CS'nin oynanış sistemini birebir olarak barındıran bu oyun ister bot'larla isterseniz online olarak oynanabilen bir alternatif. Oyundaki görevleriniz ise CS'deki görevlerle aynı: Rehineleri kurtarma, bomba yerleştirme, etkisiz hale getirme vs.

Mouse'unuzu ustaca kullanmanızı gerektiren bu oyunu CS'nin hatrına denemeniz tavsiye edilir. İndirdiğiniz paketi sadece açarak oyunu çalıştırabilirsiniz yani hiçbir kurulum gerekmiyor.

Not: Oyunu online oynamak için kullanabileceğiniz sunucu (server) adreslerinin listesine üretici adresinden (buraya tıklayın) ulaşabilirsiniz.


http://rapidshare.com/files/158686624/18416-cs2d_0109.zip

12 Ekim 2008 Pazar

Quick Zip 4.60.019


Quick Zip popüler arşiv formatlarını destekleyen güçlü ve hızlı bir dosya sıkıştırma programı. İçerisinde bulunan 20'den fazla farklı türde arşiv ve kodlama formatı ile sıkıştırılmış dosyalara tam destek sağlayan bu ücretsiz araç WinRAR ve WinZip gibi bu konuda en popüler programlara iyi bir alternatif konumunda.

Farklı arşiv türlerine farklı ikonlar atayabilen Quick Zip programı bir dosya sıkıştırma programında bulunması gereken tüm temel özelliklere sahip. İpuçları, sürükle bırak desteği, kes ve yapıştır, klasör ve dosya listesi gibi özellik ve seçenekler program içerisinde mevcut. Programda aynı dosyaların farklı türlerine aynı arşiv içerisinde sahip olabilmek için tarih ve zaman belirlemeside yapılabiliyor.


http://rapidshare.com/files/153322189/2015-quickzip_4-60-019.exe

PhotoScape 3.2

PhotoScape bir resim düzenleme yazılımında bulunması gereken en temel araçları, efektleri ve seçenekleri içeren ücretsiz bir program. Resimlerinize rahatlıkla bakabileceğiniz, fotoğraflarınızda oynamalar yapabilceğiniz bu program ile her türlü düzenleme işlemini yapabilirsiniz.

Resimlerinizi açtıktan sonra onlara ne işlem yapmak istediğinizi soran bu basit ve ücretsiz editör ile fotoğraflarınızı kendi adınıza logolayabilir, animasyon GIF haline getirebilir, baskı almak için gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra bastırabilir, renklendirme yaparak fotoğrafınızı bambaşka bir hale getirebilir, yeniden boyutlandırabilir, siyah/beyaz dengesini ayarlayabilir, arkaplan ışığını değiştirebilir, istediğiniz bölümleri kesebilir, kırmızı gözleri yok edebilir, çeşitli efektlerle resminizi filtreleyebilirsiniz.

Yukardaki işlemlerin dışında sınırsız bir düzenleme olanağına sahip olacağınız PhotoScape her geçen gün geliştirilmeye devam ediyor. Profesyonel yazılımların en temel özelliklerini güçlü bir şekilde bünyesinde barındıran PhotoScape ev kullanıcıları için yeterli seviyede.


http://rapidshare.com/files/153320822/17931-PhotoScapeSetup_V3.2.exe

Weave 3D

Bir tünel içerisinde uzay geminizi karşınıza çıkan engelleri atlatacak şekilde kullanmanız gereken ve tüm dikkatinizi vererek önünüze çıkan engellere çarpmadan ilerledikçe puan kazanacağınız bir uzay oyunu olan ücretsiz Weave 3D karşınızda.

Oyunda mouse (fare) kontrolü ile bir tünelde uzay geminizi ilerletmeye çalışıyorsunuz. Bu sırada önünüze çıkan engelleri aştıkça puan kazanıyor ve başka bir seviyeye geçiyorsunuz. Seviyeler değiştikçe oyun zorlaşıyor daha hızlı bir şekilde düşünmeniz ve hareket etmeniz gerekiyor.


http://rapidshare.com/files/153317251/weave3dRAR.exe

MiniLyrics 6.0.3715


Otomatik bir şekilde oynatma listenizde çalan şarkının sözlerini bilgisayarınıza getirebilen bu küçük program ile artık Winamp5 serisi, Windows Media Player 9/10/11 serisi, iTunes, Foobar2000, RealPlayer, MediaMonkey, JetAudio, XMPlay, Yahoo Music Jukebox, Quintessenial Player, MusicMatch Player, The KMPlayer, Media Jukebox ve J.R Media Center gibi medya oynatıcılarda çaldığınız şarkıların sözlerini kolayca öğrenebileceksiniz. Hızlı bir şekilde çalışan bu program ile artık internette şarkı sözü aramanıza gerek kalmayacak.

Yeni versiyonda hata onarımları mevcuttur.


http://rapidshare.com/files/153307709/MiniLyrics6.exe

9 Ekim 2008 Perşembe

Adobe Photoshop CS2 9.0 + Keygen + Türkçe Yama
























Adobe Photoshop CS güncellendi. Resim düzenleme yazılımları içinde bir endüstri standardı haline gelen Adobe Photoshop bu sürümünde fotoğrafçılık sektöründeki gelişmelere parelel yeni özelliklerle donatılmış.

Adobe firması dijital fotoğrafçılığın gelişimini göz önünde bulundurarak Dijital fotoğraf düzenlemeleriyle ilgili seçenekleri eklemiş yazılıma.

Önceki sürümlerinde file browser olarak bulunan seçenek Adobe Bridge adını almış. Görselliği ve işlevselliği geliştirilmiş. Resimleri toplu olarak küçük boyutlarıyla inceleyebileceğiniz bu menüde, resimleri yorum ekleme, dosya bilgilerini görme, etiket ekleme, slayt olarak izleme vb bir çok işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz. Dijital fotoğraf makinelerinde noise (kirlilik) olarak adlandırılan olumsuzluk özellikle az ışıklı ortamlar ve gece çekimlerinde kaçınılmaz. Photoshop yeni sürümünde bunu da düşünmüş ve filtreler menüsünde bulunan noise filtresine “reduce noise” seçeneğini eklemiş. Bu seçeneği kullanarak fotoğrafınızdaki kirliliği en aza indirmeniz mümkün. Dijital fotoğraf makinenizin objelere odaklanma sorunları nedeniyle oluşan perspektif hataları ve fotoğraf bulanıklığıyla ilgili düzenlemeler içinde yine filtreler menüsünde bulunan “distort” filtresinden “lens correction” seçeneğini kullanabilirsiniz. Önceki sürümlerde “healing brush” adı verilen ve resim hatalarını gidermek için sıklıkla başvurduğumuz araca “spot healing brush” olarak daha etkili özelliklere sahip olan yeni bir seçenek eklenmiş. Resim düzenleme yazılımları içinde bir standart haline gelen kırmızı göz giderme aracı da Photoshop’un yeni sürümüne eklenmiş. Birkaç fare tıklamasıyla başarılı sonuçlar elde edebiliyorsunuz.

Katmanlarda çoklu kontrol, clone aracı gibi çalışan fakat daha duyarlı özelliklere sahip olan “vanishing point” kolaylaştırılmış (“İmage warp”Bir resmi bir nesneye dolama örneğin bir vazoya) menüleri ve çalışma alanlarını özelleştirmede daha fazla seçenekler Photoshop’un yeni sürümünde karşımıza çıkan özellikler. Daha önceki sürümlerinde sıklıkla karşılaştığımız Türkçe yazı tipi desteği sıkıntısı da bu sürümde giderilmiş.

Photoshop aracılığıyla yapabilecekleriniz hayal dünyanız ile sınırlı. Adobe Photoshop resim düzenleme yazılımları içindeki tartışmasız üstünlüğünü yeni sürümüyle birlikte pekiştirmiş görünüyor.
Boyut: 329 MB

İndir (Photoshop CS2 9.0)

İndir (Photoshop CS2 9.0 Keygen)

İndir

6 Ekim 2008 Pazartesi

Nero 9.0.9.4b

Dünyanın en çok güvenilen ve tercih edilen tümleşik dijital medya yazılımı olan Nero'nun yepyeni sürümü Nero 9 karşınızda. Çığır açan fonksiyonelliği ve sahip olduğu gelişmiş araçlar ile dijital medya içeriğinizi basit ve kolay bir şekilde, eğlenerek organize etmenize olanak sağlayan yeni Nero sadece CD/DVD yazmaya değil sahip olduğunuz dosyalar üzerinde dilediğiniz değişiklikleri gerçekleştirebilmenize ve hatta medya konusunda ihtiyacınız olabilecek her türlü desteğe sahip.

Bu kolay kullanımlı ve güçlü multimedya aracı sizlere veri diskleri yaratma, disklerden veri kaydetme ve ayırma, disk kopyalama, düzenleme, paylaşma ve online depolama yerlerine yükleme yapma özgürlüğünü sunuyor. İster müzik ister video ister resim ya da veri dosyaları olsun Nero her türlü dosya türüne destek sunuyor.

Basit bir arayüz ve kolay kullanımla karşımıza gelen Nero Start Smart yönetim merkezi ise dijital yaşamınızı esnek, zevkli ve eğlenceli bir hale getiriyor.

Önemli! Nero'nun indirmek üzere olduğunuz 15 günlük deneme sürümünü kullanabilmeniz için üretici sayfasındaki bu adresten geçerli bir e-posta adresi ile deneme sürümü anahtarı edinmeniz gerekmektedir.

Ayrıca Nero 9'u Windows XP üzerinde çalıştırabilmeniz için Microsoft .NET Framework 3.0 kurulumunun yapılmış olması gerekmektedir. İndirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

İndir