18 Kasım 2008 Salı

Acronis OS Selector 8.0.914 + Serial


Birden fazla işletim sistemi kullanmanıza olanak tanıyan bir uygulama. Bunun için bilgisayarınız açılırken hangi işletim sistemiyle başlatmak istediğinizi seçmeniz yeterli. Böylece 2-3 tane işletim sistemi bir arada kullanabilirsiniz.

Uyumlu olduğu işletim sistemleri:
* DOS
* Windows 3.1 + DOS
* Windows 95
* Windows 95 OSR 2
* Windows 98
* Windows ME
* Windows NT 3.1
* Windows NT 3.5
* Windows NT 3.51
* Windows NT 4.0
* Windows 2000
* Windows XP
* Linux (tüm sürümler)
* FreeBSD
* Solaris
* SCO UNIX
* UNIXWARE
* OS/2
* BeOS
* QNX
* B-TRON

Not: Bu program 32 MB belleği harddisk işlemleri için; 4 MB belleği de açılış menüsü için kullanıyor. Bu yüzden belleğinizin 32 MB'den yüksek olması gerekmektedir. Serial mevcuttur.

http://rapidshare.com/files/165028701/Acronis_OS_Selector_8.0.914.zip

Final Uninstaller 1.6.0 + Serial


Bazen programları program ekle/kaldır bülümünden kaldırdığımız halde kayıt kütüğünden silinmezler. Program ekle/kaldır bölümüne tekrar baktığımızda programların silinmediğini görürüz. Bu küçük parçalar zamanla birikirler ve sistemin işleyişini bozmaya başlarlar. Ayrıca program ekle/kaldır bölümüne her gidişimizde bunları görmek canımızı da sıkılabilir. Final !Uninstaller bu parçaları bulup siliyor. Serial mevcuttur.

http://rapidshare.com/files/164940164/Final_Uninstaller_1.6.0.zip

Password Memory 2009 Plus 2.0 Build 118 + Crack


Tüm şifrelerinizi güvenli bir şekilde kriptolayıp flash belleğinizde taşımak ister misiniz? Öyleyse Password Memory 2009 aradığınız program. Windows programı üretiminde 20 yıllık tecrübe ile Code|Aero, şifrelerinin kendinde kalmasını isteyen herkes tarafından kullanılabilecek bu programı sunuyor. Crack mevcuttur.







http://rapidshare.com/files/164939236/Password_Memory_2009_Plus_2.0_Build_118.zip

WinTools.NET Ultimate 8.9.0.8900 + Keygen


WinTools.net sistem performansını artırmayı amaçlayan bir program. Programla bilgisayarınıza dışardan yüklenen dosyaları, Registry'deki geçersiz kayıtları silebilirsiniz. Ayrıca başlangıçla açılan dosyaları kolaylıkla ayarlayabilir, bellek kullanımını görüntüleyebilir, ihtiyacınıza uygun sistem ayarlarına kolaylıkla kavuşabilirsiniz.

WinTools.net: Clean Uninstaller
Sildiğiniz programlardan arta kalan dosyaları, geçici dosyaları ve uzun süre kullanmadığınız dosyaları WinTools.net ile kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Ayrıca programları yükleme sürecindeyken kontrol edebilir, hangi dosyaların yüklendiğini ve Registry'de hangi değişikliklerin yapıldığını görebilirsiniz.

WinTools.net: Scan Files
Bazı programlar çalışırken hafızada bazı geçici dosyalar bırakırlar ve bu dosyalar genellikle silinmez. Bu durum sisteminizde yavaşlamaya yol açabilir. WinTools.net sayesinde bilgisayarınızdaki geçici ve gereksiz dosyaları kolaylıkla bulup silebilir, böylece sistem hızını artırmanın yanında sabit diskte daha fazla boş alana sahip olabilirsiniz.

WinTools.net: StartUp Manager
Birçok program yüklendikten sonra Registry'ye key atarak başlangıçta o yüklenen programın başlamasını sağlar, fakat bu durum bir süre sonra belleğin fazla kullanılmasına bağlı olarak sistem hızının düşmesine yol açabilir. Bu program sayesinde başlangıçta açılan programları kaldırabilir ya da başka programların açılmasını sağlayabilirsiniz.

WinTools.net: Tweak UI
Bu araçla sistem güvenliği ve kapasitesi ile ilgili ek ayarlar yapabilirsiniz. Bu ayarları 6 grupta inceleyebiliriz.

# Global: Sistem dosyalarıyla ve registry ayarlarıyla ilgili değişiklikler.
# Desktop: Masaüstüyle ilgili değişiklikler.
# System: Sistem ve donanımla ilgili değişiklikler.
# StartMenu: Başlat menüsü arayüzüyle ilgili değişiklikler.
# Security: Sistem güvenliği ile ilgili değişiklikler.
# Ctrl Panel: Sistem yönetimi için kullanılan çubuklarla ilgili değişikler.

WinTools.net: Net Tweaker
Aynı bağlantı hızına sahip iki bilgisayarda farklı hızlarda veri transferini gerçekleştirmek mümkün. Net Tweaker ile bağlantı ayarlarınızı değiştirerek bağlantınızı daha stabil hale getirebilir, bağlantı hızınızı artırabilirsiniz.

WinTools.net: The Privacy
Bu araç sayesinde bu gereksiz dosyaları sisteminizden rahatça kaldırabilir ve sisteminizin performansını artırabilirsiniz.

WinTools.net: Memory Booster
Bu araç ile bellek kullanımını görüntüleyebilir ve belleği daha iyi performans için optimize edebilirsiniz. Bu araç özellikle belleği fazlaca kullanan programlar için kullanılabilir. Keygen mevcuttur.

http://rapidshare.com/files/164933162/WinTools.NET_Ultimate_8.9.0.8900.zip

Perfect Uninstaller 6.2.1 + Keygen


Kaldıramadıgınız tüm yazılımlarınızı çok kolay br şekilde sisteminizden silmenizi sağlar. Keygen mevcuttur.

http://rapidshare.com/files/164931000/Perfect_Uninstaller_6.2.1.zip

Spyware Doctor 6.0.0.384 Multilingual + Serial


Kolay kullanılabilen, zararlı yazılımları bulup silebilen popüler bir anti-spyware aracı. Spyware, adware, trojanlar, keylogger, kimlik hırsızları, anasayfa değiştiriciler, sahte anti-spyware yazılımları, phishing, popup ve zararlı web sitelerine karşı bilgisayarınızı korumaktadır. Serial mevcuttur.





http://rapidshare.com/files/164927336/Spyware_Doctor_6.0.0.384_Multilingual.zip

Acronis True Image Home 2009 + Serial


Acronis True Image ile sisteminizdeki diskleri yedekleyebilir, yedeklemelerinizi geri alabilir ve tam disk kopyalaması yapabilirsiniz. Acronis True Image, sezgisel bir arayüze sahiptir. Serial mevcuttur.

http://rapidshare.com/files/164908001/Acronis_True_Image_Home_2009.zip

Super Utilities Pro 8.8 + Patch


Super Utilities Pro'da bilgisayarınızı korumak, kontrol etmek, hızlandırmak ve onarmak için 27 tane araç bulunuyor. Program ile bilgisayarınızı hızlandırabilir, koruyabilir ve düzenleyebilirsiniz. İçinde sistem temizleyici, güvenlik doktoru, gizlilik koruyucu, sistem bakımı ve bazı özel araçları barındırır. Sistem temizleyici ile harddiskinizi, belleğinizi, kayıt düzenleyicinizi optimize edebilirsiniz. Güvenlik doktoru ile sisteminizde bulunma ihtimali olan yüzlerce zararlı programı, casus programları ve reklamları bulup silebilirsiniz. Gizlilik koruyucu ile bilgisayarınızdaki önemli bilgileri koruma altına alabilirsiniz. Sistem bakımı aracı sayesinde de bilgisayarınızın görevlerini düzenleyerek bilgisayarınızı daha hızlı ve daha düzgün bir hale sokabilirsiniz. Özel araçlar ise sürücü yedekleme, otomatik kapama, süper ayıklama gibi araçlar olup standard sürümden farklı olan özellikleridir. Patch mevcuttur.

http://rapidshare.com/files/164891029/Super_Utilities_Pro_8.8.zip

Registry Repair Wizard 2008 Build 5.06 + Crack


Registry Repair Wizard; sistem kayıt defterinizin tam anlamıyla bir veri çöplüğüne dönmesini önlemek amacıyla tasarlanmış bir program. Kayıt defterinizde yer alan tüm yanlış bilgileri tarayıp bunlara en uygun çözümü (silmek, değiştirmek vs.) size sunuyor. Tabi eğer sizin düşündüğünüz daha uygun bir çözüm varsa bunu da yapmanıza olanak sağlıyor. Hatalar bulunup çözümleri seçildikten sonra tek yapmanız gereken "Repair" butonuna tıklayıp ne olur ne olmaz diye bir yedekleme dosyası seçmek. Gerisini Registry Repair Wizard sizin için otomatik olarak halleder. Registry Repair Wizard sayesinde sisteminizin hızı ve verimi artar. Yeni hatalara sebep olan bir çok hata giderilebilir. Crack mevcuttur.

http://rapidshare.com/files/163112129/Resize_Pictures_Plus_3.2.1.zip

Advanced WindowsCare Pro 2.9.0.979 + Serial


Bilgisayarınız için artık yavaşlama, donma ve çökme sorunları bitti. Windows'unuzu 1 tıklamayla tamir edin ve koruyun. Advanced WindowsCare, diğer araçlar gibi sadece kayıt defteri temizliği yapmaz. Sisteminizi doğrudan inceler ve sorun çıkaran engellerin tamamını düzeltir. Pro sürümde tam otomatik çözüm vardır. Novel sistem teknolojisi sayesinde Advanced WindowsCare, bilgisayarınızın daha hızlı, daha stabil olmasını sağlar. Serial mevcuttur.

http://rapidshare.com/files/163105691/Advanced_WindowsCare_Pro_2.9.0.979.zip

12 Kasım 2008 Çarşamba

Resize Pictures Plus 3.2.1 + Crack


Toplu resim boyutu değiştirme, toplu dosya adı değiştirme ve resimlerin üzerine toplu yazı yazma (watermark) gibi pratik özelliklere sahip bir yazılım. Crack mevcuttur.

http://rapidshare.com/files/163112129/Resize_Pictures_Plus_3.2.1.zip

Advanced WindowsCare Pro 2.9.0.979 + Seria


Bilgisayarınız için artık yavaşlama, donma ve çökme sorunları bitti. Windows'unuzu 1 tıklamayla tamir edin ve koruyun. Advanced WindowsCare, diğer araçlar gibi sadece kayıt defteri temizliği yapmaz. Sisteminizi doğrudan inceler ve sorun çıkaran engellerin tamamını düzeltir. Pro sürümde tam otomatik çözüm vardır. Novel sistem teknolojisi sayesinde Advanced WindowsCare, bilgisayarınızın daha hızlı, daha stabil olmasını sağlar. Serial mevcuttur.










http://rapidshare.com/files/163105691/Advanced_WindowsCare_Pro_2.9.0.979.zip

10 Kasım 2008 Pazartesi

Vista Wallpapers (30 Adet)


http://rapidshare.com/files/162401804/Vista_Wallpapers__30_Adet_.zip

Folder Lock 6.0.5 + Serial


Folder Lock yazılımı ile sabit sürücünüzdeki tüm klasörlere, dosyalara, resimlere, dökümanlara ve aklınıza gelebilecek her türlü dosyaya kilit koyabilirsiniz. İsterseniz yazılımın kendi oluşturduğu bir kasaya çok önemli dosyalarınızı atabilir ve insanların görmesini engelleyebilirsiniz. Yazılım, şifreleme işlemini 2 saniyede yapacak kadar iddialı ve hızlı. Tek bir fare tıklaması ile şifreleme yapabilecek kadar da basit.

Dosyaları şifreleme işleminde DOS altından dahi açılmıyor, üstelik sistem kendiliğinden açılıp kapansa bile her seferinde kendiliğinden şifre koruması devreye giriyor. Hem flaş diskleri hem de disket sürücüsünü şifreleyebilme özelliği de bulunuyor. Desteklediği dosya formatları; FAT16, FAT32, NTFS, EFS. Serial mevcuttur.

http://rapidshare.com/files/162393183/Folder_Lock_6.0.5.zip

Zoner Photo Studio 11.0.1.4 + Keygen


Zoner Photo Studio; yapı olarak bir resim görüntüleyici olsa da birçok işlevi kendi içerisinde geliştirmiş bir yapıya sahip çok fonksiyonlu fotoğraf işleme yazılımıdır.

Program sayesinde resimlerinizi görüntüleyebilir, resimlerinizi birleştirebilir ve resimler üzerinde birçok filtreleme uygulayabilirsiniz. Keygen mevcuttur.

Programın başlıca özellikleri:
• Çoklu resim tanımlama sayesinde 100+ resim formatını tanıma.
• Resim birleştirme modülü ile bir eyfel kulesini bile oluşturmanıza imkan tanıyan sistem yapısı.
• Otomatik resim galerisi oluşturma fonksiyonu yardımıyla kolayca html resim galerileri oluşturma.
• Resimlerinizden slayt gösterisi oluşturup bunu doğrudan CD veya DVD üzerine yazdırabilme.
• GPS Desteği sunan fotoğraf makinaları yardımıyla program üzerinden fotoğraf makinasına bağlanıp görüntü alabilme.
• PDF slayt gösterisi hazırlayabilme.
• Resim slayt gösterilerine müzik ve media ekleyebilme.

Boyut: 58,6 MB

http://rapidshare.com/files/162380654/Zoner_Photo_Studio_11.0.1.4.zip

Grunge Font Arşivi (157 Adet)


http://rapidshare.com/files/162361336/Grunge_Font_Ar_ivi__157_Adet_.zip