23 Eylül 2008 Salı

CinemaForge 3.1

CinemaForge programı ücretsiz bir video oynatıcı, video dönüştürücü ve download/upload aracı. Bütün bu işleri yapabilmesi onu benzer programlardan ayıran özellik oluyor. İndirdiğiniz videoları izlemek içinde aynı programı kullanmak kullanıcıların çok tercih ettiği bir durum.

Programın oynatıcı bölümü FLV, H264 gibi MP4 formatlarını destekliyor. Kolayca anlaşılabilen arayüzü ve kullanımı ile video indirme konusunda gayet basit bir araç olan CinemaForge popüler video sitelerinden beğendiğiniz videoları indirmenize imkan sağlıyor. Hatta StageGold.com üretici adresine kendi yüklemelerinizi bile yapabiliyorsunuz.

Editör Notları:

Uygulamanın kesme, duraklatma, otomatik thumbnail oluşturma gibi özellikleride mevcut.

Programın dönüştürücü kısmının desteklediği dosya türleri;

iPod (MP4)
Flash (SWF)
Flash (FLV)
Motion Pictures Group (MPEG)
Audio Video Interleaved (AVI)
Windows Media Video (WMV)
Real Video (RM)
QuickTime (MOV)
Advanced Streaming Format (ASF)
JPEG (Thumbnails)

Sürüm 3.1 ile birlikte programa YouTube üzerinden arama yapma ve video indirme özelliği, flv/mp4 video oynatıcı, hızlı kayıt form yüklemesi, kullanıcı isteğiyle bilgi alımı sağlanan hataları düzeltilmiş, çoklu olay formu eklenmiş bulunuyor.

Ayrıca Windows Vista ile tam uyum sağlanan programın en yeni sürümünde entegre video araması, iTunes senkronizasyon tuşu ve yeni yükleme sihirbazı ön plana çıkıyor.


http://rapidshare.com/files/147664529/17799-cinemaforge.exe

Hiç yorum yok: