24 Eylül 2008 Çarşamba

Yazarlar Portalı 1.1

Yazarlar portalının kurulumu ve kullanımı çok basit olup, kolayca yönetebileceğiniz bir sisteme sahiptir. Yazarlar portalını kullanarak; site ziyaretçilerinin üye olarak yazar olabilir, kendi yazılarını gönderebilir. Her üye (yazar), kendi yazılarını ekleyebileceği, düzenleyebileceği, silebileceği, yazılarına yazılan yorumları düzenleyebileceği ve silebileceği, kendi genel ayarlarını güncelleyebileceği bir kontrol paneline sahiptir.
Yazıları eklerken forum kodu özelliğinden faydalanabilmektedir. Ziyaretçiler her yazarın yazılarını okuyabilir ve yorumlar yazabilir. Yazı arama sayesinde yazı arayabilirler. Bu sistemin genel olarak yönetimi de mevcut olup, üye bilgilerini düzenleyebilir ve silebilir, kategori ekleyebilir, düzenleyebilir ve silebilir, yazıları düzenleyebilir ve silebilir, yorumları düzenleyebilir ve silebilir, duyurular ekleyebilir, düzenleyebilir ve silebilir, site üzerinden gelen iletişim mesajlarını okuyabilir, üye olma sayfasındaki ülkeleri ve şehirleri ekleyebilir, düzenleyebilir ve silebilirsiniz.
Genel Özellikleri:
  • Sitenin ana sayfasında bulunan hoşgeldiniz mesajına ait bilgileri yönetim panelinden değiştirebilirsiniz.
  • Yazarların yazılarını kategoriye göre ekleyebilmesi için kategori sistemi bulunmaktadır. Bu kategori sisteminde kategori adını ve açıklamasını yazabileceğiniz bir yönetim paneli mevcuttur. Yazılar bu kategoriye göre listelenmektedir.
  • Duyurular ana sayfada ve ayrı bir sayfada listelenmektedir. Duyuru adı, duyuru içeriği ve duyuru tarihi şeklinde gösterilmektedir.
  • Belli sayfalarda, sayfanın sağ tarafında yeni eklenen yazılar ve yeni üye olan yazarlar listelenmektedir. Yeni eklenen yazılarda; yazı adı, yazıyla ilgili kısa açıklama, yazının kategorisi, yazıyı yazan yazarın kullanıcı adı, yazıyı okumak için bir link ve yazarın sayfası için bir link bulunmaktadır. Yeni üye olan yazarlarda ise; yazarın fotoğrafı, yazarın kullanıcı adı, yazarın adı soyadı, yazarın ülkesi ve şehiri, yazarın sayfası için bir link bulunmaktadır.
  • Kategori altında yayınlanan yazılarda; yazı adı, yazıya ait kısa açıklama, yazıyı okumak için bir link, yazıyı yazan yazarın kullanıcı adı, yazının eklenme tarihi, yazının okunma sayısı (hit), yazının aldığı yorum sayısı bulunmaktadır.
  • Ayrıca yapılmış olan yazarlar sayfasında ise; yazarın kullanıcı adı, yazarın adı soyadı, yazarın ülkesi ve şehiri, yazarın kayıt olma tarihi ve yazarın yazmış olduğu kısa yazar hakkında bilgisi, yazarın sayfası için bir link bulunmaktadır.
  • Her yazarın sayfasında; en üstte yazarın adı ve kullanıcı adı bulunur. Bu sayfada yazarın yazmış olduğu tüm yazılar listelenir. Yazı adı, yazı hakkında kısa açıklama, yazının kategorisi, yazının eklenme tarihi, yazının okunma sayısı, yazıya yapılan yorum sayısı ve yazıyı okumak için bir link bulunmaktadır. Yazarın sayfasında ayrıca sağ tarafta; yazarın fotoğrafı ile birlikte yazarın kendisi hakkında yazmış olduğu kısa bilgi yer alır. Yazara ait diğer bilgiler olarak; yazarın adı soyadı, yazarın ülkesi ve şehiri, yazarın e-mail adresi, yazarın cinsiyeti, yazarın medeni hali, yazarın mesleği, yazarın internet adresi, yazarın yazdığı yazıların toplam sayısı ve yazarın yazmış olduğu yazılara yapılan yorumların toplam sayısı bu sayfada yer almaktadır.
Ve daha birçok özellik. Portal ın bütün özelliklerine erişmek için Tıklayın.

http://rapidshare.com/files/147959638/Yazarlar_Portali_v1.1.zip

Hiç yorum yok: