23 Şubat 2009 Pazartesi

Ashampoo Burning Studio 2009 8.0.4.4877 FREE - Türkçe

Ashampoo Burning Studio 2009 8.0.4.4877 FREE - Türkçe

File and Folder Protector v3.2 Ashampoo Burning Studio kullanıcı dostu bir arayüze ve mükemmel derecede kullanım kolaylığına sahip olan bir veri yazdırma aracıdır.

alt


Gerçekleştirmekte olduğu tüm işlevleri ana menüsü üzerinde toplayarak kolay erişim imkanı sunmakta ve tüm işlemlerini birkaç aşamada gerçekleştirebilmektedir.

Yazılımın CD, DVD ve Blu-ray disk desteği bulunmaktadır. Bu üç tür medyaya da veri yazdırma imkanı sunan yazılım daha sonradan yazdırmış olduğunuz medyalar üzerinde güncelleme işlemini de yaptırabilmektedir. Yani isterseniz sıfırdan bir cd, dvd veya blu-ray disk yazdırabilir, isterseniz de bu disklerin üzerine daha sonradan ekleme yapabilirsiniz.

Veri yazdırma işlevinin yanısıra sisteminizdeki mevcut dosya ve klasörleri yedekleme ve almış olduğunuz bu yedeği geri yükleme imkanı da sunan yazılım bu işlemlerini de yalnızca birkaç kolay aşamada gerçekleştirebilmektedir.

Türkçeleştirme: Buradan indirebileceğiniz Türkçe yama dosyasını, program klasöründeki "lang" veya "Translation" klasörlerinden mevcut olanına çıkarttıktan sonra, "Settings --> Languages --> Türkçe> OK" yolunu izleyerek yazılımı tekrar açmanız Türkçe kullanmanız için yeterli olacaktır.

alt Choose Format. Select Files. Burn Disc. You just choose your format, select your files and burn your disc. It really is that easy, but easy doesn’t mean you get less functionality: Advanced burning functions are also available for experienced users who want to choose specific file systems or use special boot images. This Ashampoo CD/DVD/Blu-ray burning application makes it really easy to create & copy your own data, video, audio and multisession CDs, DVDs and Blu-ray discs.. Many current CD/DVD burning programs are universal “everything including the kitchen sink” applications that are overloaded with countless confusing functions.

DOWNLOAD
--> File size: 31 Mb ( orjinal link's)
File uploaded to bbberke
File time: 30.06.2008 21:33:18
http://download15.ashampoo.com/m/ashampoo_burningstudio802_sm.exe

Ashampoo Multi Keygen --->>
File size: 1.5 Mb

http://rapidshare.com/files/201592686/Yeni_Klasoer__2_.rar

Hiç yorum yok: