22 Şubat 2009 Pazar

Dr.Explain v3.1.207 Advanced Edition + KEYGEN

Dr.Explain v3.1.207 Advanced Edition + KEYGEN

Dr.Explain v3.1.207 Advanced Edition + KEYGEN Dr.Explain v3.1.207 Advanced Edition + KEYGEN Dr.Explain v3.1.207 Advanced Edition + KEYGEN

Dr.Explain v3.1.207 Advanced Edition + KEYGEN Bir çok resim formatını destekleyen bu yazılım ile,aldığınız ekran görüntüleri yada kaydettiğiniz diğer resimleri düzenledikten sonra üzerlerinde açıklama alanları yaratarak,resimli anlatımlar hazırlayabilirsiniz,alanındaki en iyi yazılımlardan biri olan Dr.Explain i bir kaç kez kullandıktan sonra,artık her şey çok daha kolay olacaktır.

alt

Dr.Explain, yazılım arabiriminizin yapısını çözümleyeceği ve yardım konus taslaklarını o için otomatikman oluşturacak. Eğer siz bir Web geliştiricisiyseniz , sonra kapasiteye ayrıştıran HTML iyice Web Site'nizin bütün önemli bölümleri hızla belge sana yardım edecek. O önemli olmaz teknoloji yada araçlar ne yazılım GUI'niz eskiden tasarım siz. Dr.Explain, yardım belgelemesini herhangi bir çözüm için yapabilir.

Otomatikman, screenshots pencere yada Web form yapıya dayanarağın için ek açıklamalarını oluşturursunuz.
Dr.Explain aleti, çok screenshots ile authoring yardım dosyaları için istisna olarak faydalı ve teknik örneklerle açıklamalarıdır. Aleti yerleşik yakalamak, ta öyleyse , ve araç çubukları, menüler, seçenek, alanlar, : düğmeler ve otomatikman, bütün önemli GUI öğeleri için numaralı ek açıklamalarını oluşturduğu yakalanan pencere yada ağ formlarının dahili yapısını çözümler. Şimdi siz, konuyu tamamlamak için birkaç tanımlayıcı metni ilave etmelisiniz. Şunlar işlemler başka yardım yazma araçları ile, Dr.Explain ile, onu dakikada başarabilirken saatları alacaktı.

Yardım belgelemesini bir tek kaynaktan farklı biçimlerde oluşturunuz.
Kolayca Dr.Explain ile, bir tek kaynak dosyasından çeşitli biçimlerde kullanıcı dokümantasyonunun bir tam dizisini oluşturabilirsin. Dr.Explain, RTF'TE HTML çevrimiçi kılavuzu, ve basılabilir kılavuz CHM yardım dosyalarını yapabilir. Elektronik olarak, uygulama ile yardım dosyanızı dağıtırsınız ilen ; ürün web siteniz o ; veya kutuda matbu bir kılavuz duğu gibi onu teslim eder.

Kolayca, herhangi bir programlama dilisinden yardım dosyalarınıza çağırırsınız.
Çok yazılım satıcıları önceden, Dr.Explain aletinin sadeliğini takdir etti. Kolayca üretilen yardım dosyaları ve çevrimiçi kılavuzu, herhangi bir çözümde inşa edilebildikleri ve, herhangi bir programlama dilisinden çağırılabilir. Ortak kullanılış kutuları içerir fakat teknolojileri aşağıdakini kısıtlanmaz: , ve çok daha fazla javascript, HTML, Perl, PHP, foxpro, boru, & Nesne Paskal'ı delphi, WPF, winforms, ASP.NET, VB.NET, c#, Visual Basic'i, c++, c. (& wtl'I MFC).

Dr.Explain, büyük yazılım geliştirme şirketler ve stüdyolarına, mikroişlemci ISV ve freelancersinden, herhangi bir yazılım satıcısı için iyi bir seçimdir.

Dr.Explain v3.1.207 Advanced Edition + KEYGEN Dr.Explain software creates help files almost automatically.

Make help files and on-line manuals for Windows software, Web sites, Java and Flash applications
The Dr.Explain will analyze the structure of your software interface and will generate help topic drafts for it automatically. If you are a Web developer, then the HTML parsing capabilities will help you quickly document all significant parts of your Web site as well. It doesn't matter what technology or tools you used to design your software GUI. The Dr.Explain can make help documentation for any solution.

Automatically create annotations for your screenshots based on window or Web form structure
The Dr.Explain tool is exceptionally useful for authoring help files with many screenshots and technical illustrations. The built-in capturing tool analyzes internal structure of captured windows or web forms and automatically creates numbered annotations for all significant GUI elements: buttons, fields, options, menus, toolbars, and so on. You must just add some descriptive text to complete the topic. With other help authoring tools those operations would take hours while with the Dr.Explain you can accomplish it in minutes.

Generate help documentation in different formats from a single source
With the Dr.Explain you can easily generate a complete array of user documentation in various formats from a single source file. The Dr.Explain can make CHM help files, HTML on-line manuals and printable manuals in RTF. Electronically distribute your help file with application; put it on your product website; or deliver it as a printed manual within the box.

Easily invoke your help files from any programming language
Many software vendors have already appreciated the simplicity of the Dr.Explain tool. The produced help files and on-line manuals can be easily built in any solution and invoked from any programming language. The common use cases include but are not limited to the following technologies: C, C++ (MFC & WTL), Visual Basic, C#, VB.NET, ASP.NET, WinForms, WPF, Delphi & Object Pascal, Clarion, FoxPro, PHP, Perl, HTML, JavaScript, and many more.

Dr.Explain v3.1.207 Advanced Edition + KEYGEN

Dr.Explain v3.1.207 Advanced Edition + KEYGEN

Dr.Explain v3.1.207 Advanced Edition + KEYGEN

Dr.Explain v3.1.207 Advanced Edition + KEYGEN

Dr.Explain v3.1.207 Advanced Edition + KEYGEN

Dr.Explain v3.1.207 Advanced Edition + KEYGEN

Dr.Explain v3.1.207 Advanced Edition + KEYGEN

Dr.Explain v3.1.207 Advanced Edition + KEYGEN

İşletim sistemi: MS Windows 2000 / XP / 2003 / Vista

Üretici firma: http://www.drexplain.com/

Boyut: 12.69 MB.


Dr.Explain v3.1.207 Advanced Edition + KEYGEN


http://rapidshare.com/files/200049563/Dr.Explain.v3.1.207.Advanced.Edition.WinAll.Incl.Keygen-CRD.rar.html

Hiç yorum yok: