11 Şubat 2009 Çarşamba

SPEAKING CLOCK DELUXE v3.6

Speaking Clock Deluxe v3.6



SPEAKING CLOCK DELUXE v3.6

Sizin ayarlarınıza bağlı olarak çeşitli dillerde (İngilizce-Fransızca-Almanca-Rusca-İspanyolca) saat başı veya ayarlayacağınız zamanlarda uyarılar veren bir program. Diğer özelliklerini de sizler araştırıp uygulayabilirsiniz.

açıklama

Türkçe

Speaking Clock Deluxe internetin en popüler konuşurken saat araçlarından biridir. Sadece bitti 30 dil ile konuşan saat halinde bilgisayar olur - bu da en fazla 50 alarm bir saat ve tarih ayarlı olabilir, ve takip edebilirsiniz günlük, haftalık, aylık ve yıllık tekrar edilebilir. Arayüz tüm ekran LCD benzeyen ile grafik (Matris bölümüne nokta), bir saat, tarih gösteriyor dahil, başka bir zaman dilimi veya rasgele tırnak. Ayrıca konuşan hesap makinesi, çok yönlü bir zamanlayıcı fonksiyonu özelliği olan bir kronometre ve geri sayım sayacı gibi çalışır. Ve onu-metni destekler, ama en son konuşma ve MS acentaları, size animasyonlu zaman duyuruları ve hatırlatmaları verir. Doğal konuşma kullanarak, konuşan Saat fazla 30 farklı dilde zaman söyleyebilir. İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca ve Rusça varsayılan olarak bulunur.

English

Speaking Clock Deluxe is one of internet's most popular talking clock utilities and it has been download in several hundred of thousands copies! Not only will it turn your computer into a speaking clock with over 30 languages - it can also keep track of up to 50 alarms that can be set to a time and a date, and be repeated daily, weekly, monthly and yearly. The interface is all-graphical with a screen resembling an LCD (including a dot matrix section), which shows time, date, another time zone or random quotes. It also features a speaking calculator, a versatile timer function that works like a stopwatch or a countdown timer. And last, but not least, it supports text-to-speech and MS agents, to give you animated time announcements and reminders. Using "natural speech", Speaking Clock can tell you the time in over 30 different languages. English, French, German, Spanish and Russian is included by default.

indir






Rapidshare.com:
Download Rapidshare

Hiç yorum yok: